Sloop koker lastiger

In Nieuws door HB3 Reacties

Een jaar geleden...

Aannemer Heijmans heeft zich verkeken op de complexiteit van de sloop van de spuikoker onder de Catharijnekade en de vorst speelt ze parten. Dit schrijft POS erover:

Vanwege de vorst en de complexiteit van de werkzaamheden heeft de aannemer meer tijd nodig om hier een deel van de oude spuikoker onder de Catharijnebaan (sic) te slopen.

De oude spuikoker onder de Catharijnebaan is inmiddels buiten gebruik en wordt de komende maanden helemaal gesloopt. Om dit veilig te kunnen doen heeft de aannemer meer ruimte nodig dan nu het geval is. Hierom wordt telkens een deel van de Catharijnekade afgesloten tijdelijk afgesloten. Als eerste is het deel het dichtst bij het Vredenburg aan de beurt. Hierdoor is er tijdelijk geen voet- en fietsverkeer mogelijk.

De hekken blijven in ieder geval tot eind januari 2011 staan. Voetgangers worden tot die tijd omgeleid via de vlakbij gelegen Korte Koestraat. Fietsers maken gebruik van de omleidingsroutes via Paardenveld en de St. Jacobsstraat. Voorbij de Lange Koestraat is de Catharijnekade weer voor alle verkeer toegankelijk. Omleidingsroutes worden op straat weergegeven door de standaard geel-zwarte borden.

[einde quote]

Filmpje van vorige week:

Reacties

 1. carel

  eigenlijk is het water nooit weggeweest
  ze hadden natuurlijk de spuikokers open kunnen maken, grote glasplaat erop en het stuk snelweg kunnen behouden
  kan je het water nog steeds zien stromen….;)

 2. Auteur
  HB

  … dat is een indrukwekkend stukje out of the box denken, Carel ūüėČ

  Meer oplossingen, anyone?

Reageer