Plaatjes

In Reportage door HB2 Reacties

Voila, je donderdagmiddagzoekplaatjes. Zoom in en probeer te ontdekken wat Heijmans allemaal aan het uitspoken is in de bak. Je ziet de spuikoker op veel plaatsen open liggen, met laddertjes naar beneden. Het is een fors geval, en het feit dat je erin kunt afdalen doet vermoeden dat de bypass in werking is en het afgezette deel is leeggepompt. Wat treft men daarin aan? Iemand al recherche en witte pakken gezien? Of biologen, die er inmiddels uitgestorven gewaande levensvormen aantreffen? Of beter nog, nieuwe levensvormen…


Reacties

  1. HH

    Wat bevindt zich in die 2 donkere gaten? Zijn dat toegangen tot spuikokers of zijn dat restanten van het kasteel?

  2. Jan Kleijmans

    Hoi, mooie foto’s, heb je er ook eentje gemaakt van daarboven naar het zuidoosten richting de Dom en zuiden naar Inktpot en andere NS gebouwen? Zo ja kun je hem dan hier of op skyscrapercity.com zetten?

Reageer