Dromen

In Nieuws door HB2 Reacties

Vanmiddag bezoekt de Raadscommissie Stad & Ruimte de Van Sijpesteijnkade en vanavond is er een inloopavond om mee te denken over de toekomst van het Westplein.

De Raadscommissie krijgt uitleg over de aanpak van de gemeente met de Ontwikkelgroep Lombok Centraal over het gezamenlijk opstellen van de ontwikkelingsvisie Westplein. Start om 16 uur bij nummer 25 – het rijksmonument – met een rondleiding door Stichting Gids. Aansluitend is er iets met een nieuw kunstwerk op het Westplein. We zijn benieuwd.

Belangrijker voor u en ons is inloopavond in de Ulu Moskee. Iedereen met ideeën over het Westplein, of beter gezegd het toekomstige Lombokplein, kan daar zijn gezicht laten zien en bijdragen aan de ontwikkelingsvisie voor het gebied. Dromen kun je ook online kwijt op de site van de Ontwikkelgroep Lombok Centraal.

Een heel andere droom van participerend aard: Is energie meer je ding, dan kun je vanavond om om 8 uur terecht in het Majella Centrum voor de oprichting van vereniging Energie U, een groep Utrechters die zelf zijn energie wil gaan opwekken, open voor particulieren en bedrijven. Trefwoorden zijn schoon en lokaal. Geen site, wel een mailadres: info@energie-u.nl en aankondiging. Molen op het Westplein, anyone?

Reacties

  1. Claudia

    En Energie U is van start! In een volle zaal met veel energie vond de oprichting van onze vereniging plaats.
    Een molen op Westplein is overigens gewaagd. Wij dromen eerst van een paar molens op Lage Weide, en daarna…? Inmiddels zijn we wel online! Je kunt je op de supermooie site aanmelden, doe dat vooral.

Reageer