Reacties

 1. Giordino

  Redelijk belachelijk dat dus inderdaad buiten “kantoor uren” nergens in de buurt van het station naar de wc kan !

 2. Oscar

  Is dat toilet er niet meer in de jaarbeurstraverse? net na de stationshal had je zo’n toilet waar je voor veel te veel geld even naar de WC kon. (moest je overigens wel weinig waarde aan hygiëne hechten)

 3. Auteur
  HB

  Als je de balans opmaakt lijkt camerabewaking beter te functioneren dan sanitair. Het zegt wel iets over onze maatschappij. Ik heb wel eens een ventje zien pissen in een traverse. Toen ik hem voor viespeuk uitmaakte vroeg hij me waar hij dan moest pissen. Misschien had hij wel een punt. Ja, in de restauratie of een rijdende trein, maar verder zou ik het namelijk ook niet weten. Volgens mij zijn vrouwen beter ingesteld op waar en hoe ze toiletten moeten vinden in een openbaar gebied.

 4. Michiel

  Gaat dat toilet op Utrecht CS echt al na kantooruren (17:00) dicht? Op Den Haag Centraal hebben ze ook een toilet wat tot minimaal 23:30 gewoon open is. Meerdere malen heb ik daar zo’n beetje de laatste trein naar Utrecht genomen, en ik heb nog nooit gezien dat het al gesloten was. Utrecht kan daar wat van leren.

 5. Laurens Holst

  Nee Michiel die is toch wel langer open volgens mij, ben er wel een paar keer na mijn werk nog heen geweest en voordat ik op Utrecht CS ben is het toch echt een uur of 6-7. Denk dat hij om 8 uur dicht gaat ofzo.

  Maar verder herken ik het wel, als je na sluitingstijd van het toilet op Utrecht CS een grote boodschap moet ben je genakt.

Reageer