Reiziger in de kou

In door HB5 Reacties


[Van gastschrijver MV:] Gisteren (dinsdag) werd de passage tussen het streekbusstation en Hoog Catharijne/Utrecht Centraal ’s avonds tussen 19:30 en 24:00 uur afgesloten om metingen uit te voeren en voorbereidende werkzaamheden te doen voor de aanstaande verbouwing van dit deel van het station. Er werden hekken voor de roltrappen geplaatst om de doorgang te versperren. Opvallend was hierbij dat er op geen enkele manier werd aangegeven hoe de reiziger boven moest zien komen. Voor de doorgewinterde reiziger zal het bekend zijn dat er ook bij het stadsbusstation een toegang is, maar ieder ander moest zelf op expeditietocht, hetgeen niet in dank werd afgenomen door verscheidende mensen.
Het is te hopen dat de aannemer alleen deze avond zijn huiswerk slecht heeft gedaan en de volgende keer wel voor een goede omleiding zorgt, maar dit biedt geen goede vooruitzichten voor de vele omleidingen die de komende jaren zullen volgen.

Reacties

  1. Rob

    Ik stond vanmorgen om 06:00 uur dus ook voor een gesloten opgang. Wat me met name opviel was het gebrek aan 'waar nu naartoe' en wat ze er in hemelsnaam aan het doen zijn.

  2. Anonymous

    De aannemer (besix) die vorige week contract heeft getekend is nog niet bezig dus wat ze in hemelsnaam aan het doen zijn is een raadsel.

  3. Michiel

    Sowieso, tot nu toe is er verteld dat de eerste sloop & bouwwerkzaamheden rondom de jaarbeurstraverse plaats gaan vinden. Sloop sporthal en bouw eerste stuk terminal aan de westkant op het bouwrijp gemaakte terrein, toch? Dus waarom dan inderdaad deze vage 'voorbereidings' actie…

Reageer