OT: weblog verhuist

In Nieuws door HB6 Reacties

De komende weken zullen we dit weblog verhuizen naar een eigen server. We krijgen zo een grotere flexibiliteit en meer controle over het geheel. En de looks en het gebruiksgemak willen we ook een duwtje in de goede richting geven.
Momenteel zijn we een WordPress-omgeving aan het inrichten en tunen en we plannen de totale 1000+ berichten inclusief beelden en downloads van Blogger naar WordPress te halen. Ondertussen proberen we te blijven posten. Als het zover is, zullen we het duidelijk melden, zodat niemand een 404-error hoeft te gaan zien.
Mocht je ons gebookmarked hebben, zorg dat het bouwpututrecht.nl is: dat blijft geldig. Alles met blogspot.com erin gaat straks offline.

Als er onder de lezers mensen zijn die alles weten van localization van WordPress, geef even een seintje. We willen de site graag 100% Nederlands hebben voor we online gaan. Hulp daarbij is welkom.

Reacties

  1. Herbert

    Dat is zeker een punt van aandacht. We kunnen blogspot nog laten bestaan, maar dan leeg, louter als vangnet voor verouderde links.

  2. Herbert

    met deze code in de template < m e t a HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0; url=http://bouwpututrecht.nl/"> zou het op te lossen moeten zijn. Althans op hoofdniveau, niet op het niveau van een posting. Dat lijkt me eigenlijk onmogelijk, omdat blogger geen kennis heeft van WordPress berichten-ID's en dus daar niet naar kan verwijzen.

Reageer