Hennep

In Nieuws door HB2 Reacties

Onder de bezoekers van dit weblog is er enig draagvlak voor het bouwen van een hennepplantage op het Smakkelaarsveld. Daarom doen we bij deze het college deze praktische en haalbare optie aan de hand in het kader van het experiment voor het legaal bevoorraden van koffieshops. De bestemming van het Smakkelaarsveld is immers nog steeds ‘park’, ofwel planten? Tip voor extra speciaal effect: midden in de kabinetsformatie aankondigen en dan de geschokte gezichten zien van Geert, Mark en Maxime.
Ook opvallend trouwens is de hang naar andere genotsmiddelen zoals poffertjes en alcohol+zon.

Reacties

  1. Jeroen

    Er is geen meerderheid dus dat wordt samenwerken. Standstrand en zandkastelen hadden zich al uitgesproken voor een zo zanderig mogelijke coalitie. Maar wordt het samenwerken met de progressieve hennepplantjes of toch de populistische poffertjes?

Reageer