Smakkelaarsakker

In Nieuws door HB17 Reacties

Guerrilla gardeners opgelet. Er is zojuist een flinke lap grootstedelijke moestuin aan het stationsgebied toegevoegd. Sla, bladkool, spinazie, worteltjes, bonen, broccoli en koolrabi kunnen nog. Beschutte ligging, uitstekende bezonning, geen konijnen. Je zult nooit meer zo’n goedkoop radijsje eten van zulke kostbare grond!


Op de Smakkelaarsakker is een fietsenstalling gepland. Maar die zal er niet eerder zijn dan 2011. Tot die tijd zoekt de gemeente er een bestemming voor. Kom maar met de suggesties…

Reacties

 1. Rob

  Nadat ik vorig jaar een mini Paris – Dakkar voor amateurs heb gereden in Marokko, ben ik nog op zoek naar een oefenbaantje niet te ver van huis ;-)http://www.roppie.com/photo/Marokko_2009/

 2. Maarten

  Waarom niet een akker? 'Urban gardening' is tamelijk hip en zou een interessant marketinginstrument kunnen zijn.

 3. ill-b

  Uiteraard de poffertjeskraam neer zetten, en op de geplande tijd ook de Parade op hetzelfde terrein. Dan profiteren beide van elkaar.

 4. Giordino

  Poffertjes kraam met daarom heen wat bloemen en hier en daar een graancirkel en een stuk moestuin voor urban gardening.Multifunctioneel ;)Poffertjeskraam komt daar meer tot zijn recht dan de plek waar hij nu hier in Leidsche Rijn staat.

 5. Rob

  @DomeniqueIk heb van armoe maar gestemd op de poffertjeskraam, omdat het daarmee voor ons ooit is begonnen. Maar ik ben blij dat je meevoelt met mijn gemis in de binnenstad 😉

 6. Martijn

  Zowieso moet het iets bizars en experimenteels zijn! Daar leent zo'n tijdelijke plek zich voor en dan beter een statement maken dan bloembakken, poffertjes of een speeltuintje. Graancirkels met spacey verlichting? Kunstenaars: aan de slag!

 7. Domenique

  @RobGeen probleem 😉 leek mij ook wel een mooie komst! Maar de poffertjeskraam kan je niet me jojowen! Dus het wordt de graancirkel kan je ook door heen "crossen" oefenen! Mooie foto reportage gaf je trouwens. Lijkt mij top om eens te doen.

 8. Rob

  @DomeniqueWas een trip om nooit te vergeten. Overdag het snot voor je ogen rijden en 's avonds neerstrijken in een 1001 Nacht hotel.Ze hadden op voorhand aangegeven dat het nogal een indrukwekkende trip zou worden, daar was geen letter ban gelogen, wat een ervaring. Na één dag het gevoel er een week te zijn, na twee dagen een maand en na drie dagen compleet los. Hier is de link van de club die het heeft georganiseerd.http://www.saharaexperience.nl/

Reageer