CHER UCP ’95

In Nieuws door HB6 Reacties

Toen we de kreet CHER voor het eerst in de stationsgebied-stukken tegenkwamen hoorden we het in Keulen donderden, zogezegd. Insiders (en wij dus nu ook) weten dat het staat voor cultuurhistorische effectrapportage. Voor het toenmalige UCP (iedereen weet nog wel wat dat is) is zo’n studie in 1995 uitgevoerd. Het leert ons over de waarde in de bodem, de structuren en de bebouwing van het stationsgebied. Het leert ons ook dat daarover geen eensluidend oordeel te vellen is.
Het CHER rapport uit ’95 is inmiddels digitaal gemaakt en we kregen een kopie in handen van een trouwe volger van het weblog. Hieronder staat het bladerbaar. Wil je de pdf, stuur ons een mail.

Reacties

 1. Anonymous

  Kun je svp gewoon de pdf’s posten. Ik snap niet wat de rage is met deze flash viewers; wat een ondingen. Totaal niet makkelijk in gebruik! Dank.

 2. Herbert

  De viewer werkt juist heel relaxed! We werken het liefst met gratis diensten. Bedenk dat we dit allemaal ongesubsidieerd doen (sponsors welkom!!) en proberen onze webspace-kosten in de hand te houden. Dit soort docs zijn groot en of mensen erop zitten te wachten weten we niet, als we een posting maken.

 3. Anonymous

  Ik weet niet hoeveel traffic jullie per maand krijgen, maar webhosting + maandelijks verkeer kost drie keer niks.

  Bijvoorbeeld: 60 GB per maand voor 24 euro per JAAR. http://www.antagonist.nl/pages/webhosting/
  Inclusief gratis .nl adres. Daarnaast wordt alle site traffic al door blogger afgehandeld als ik het correct heb; het gaat dus alleen om wat PDFjes.

  De viewers zijn erg ongemakkelijk in de navigatie, je hebt totaal geen controle over het document. Een PDF viewer werkt 100x beter.

 4. Herbert

  @anoniem: Hier is een (tijdelijke) downloadlink:

  https://www.yousendit.com/download/dXFVa0ZhbEplcEx2Wmc9PQ

  ‘Wat pdfjes’ is een understatement na drie jaar intensief bloggen. Alle procedure-docs en rapporten van de gemeente en derden nemen we over op onze webserver om het voor jou en ons vindbaar te houden voor jaren vooruit. Wisselen van provider is om allerlei redenen geen optie. Nochtans dank voor het advies.

 5. Bert P

  Bedankt voor dit historisch rapport, het geeft een heel mooi overzicht van de geschiedenis van de hele stad, en in het bijzonder natuurlijk de westzijde.

 6. Herbert

  OT @anoniem: as we speak krijg ik van de provider een waarschuwing voor diskoverschrijding, eerder dan ik verwachtte. Upgraden is dermate kostbaar en levert hooguit tijdelijke lucht. Dat betekent vermoedelijk toch een verhuizing binnen afzienbare tijd. Ik neem Antagonist erin mee, dank voor de tip.

Reageer