Catharijnehof weg

In Reportage door HB2 Reacties


De tap is al afgekoppeld, dan maar uit de fles. Zondag is het definitief gedaan met Café Rest Catharijnehof, een kroeg van Heineken. Nooit meer zeven dagen in de week open. En nu? Naar The Guardian? Op zondag dicht. En daar kun je trouwens pas vanaf 4 uur terecht…

De laatste horeca is vertrokken uit de traverse. Slopers kunnen het binnenkort overnemen. Een gebouw kan heel lang meegaan, een concept niet. Na veertig jaar al versleten. Zo vol energie en verwachting zag het eruit kort na de opening, begin jaren zeventig, het eerste stukje gerealiseerd Hoog Catharijne.

Reacties

  1. Laurens Holst

    Daar zit je dan, op een terras uitkijkend op een enorme lelijke betonnen garage (@ 0:21). Niet echt de meest pittoreske plek om te zitten. Doe dan iets met uitzicht op het spoor, lekker treintjes kijken :).

  2. Apostle

    De traverse begint een beetje een spook-traverse te worden. Snel slopen dan maar.

Reageer