Reageren op BU makkelijker

In door HB15 Reacties

Huishoudelijk tussendoortje: voor de incidentele bezoeker van deze site hebben we het reageren weer makkelijker gemaakt. Je hoeft je niet meer aan te melden. Zoals eerder bleek was het anoniem reageren op BU een beschaafd gebeuren, vandaar dat we geen moeite hebben het weer toe te staan.

Reacties

 1. Bert Rook

  dat is dan mooi, gelijk maar even gebruik van maken dan… Overigens laadt de site nu, door de Giro-foto’s, wel heel erg traag (via een bedrijfsnetwerk…).
  Heeft iemand trouwens een idee waarom er deze week geen enkele activiteit is op de bouwplaats van het muziekcentrum?

 2. Rob

  @Bert Rook
  het langzaam laden van de site ligt aan jullie bedrijfsnetwerk. Bij mij laadt de site net zo snel als anders en dat ook binnen een bedrijfsnetwerk.

  En het is inderdaad rustig in de Bouwput, kan het geeen collectieve vakantie zijn in de bouw?

 3. Bert Rook

  Volgens het vakantie-schema van de bouw wordt er nu gewoon gewerkt. Op de bouwplaats van BAM (en andere bouwplaatsen) zijn ze ook gewoon aanwezig. Maar misschien heeft de firma Heijmans gewoon een bedrijfsuitje…

 4. Anonymous

  Zouden jullie van PDF’s gewoon de link kunnen poster, die flash interface leest heel erg lastig. In ieder geval beide zou al winst zijn. Bedankt!

 5. Aleid

  He he censuur opgeheven. Voor digibeten was reageren dus echt onmogelijk gemaakt. (Ben ook nog steeds in afwachting van reactie van Herbert over muziekpaleis op Utrechtanders.)

 6. Herbert

  ^^ Censuur? Dacht het niet. Maar wat bedoel je met reactie op muziekpaleis op Utrechtanders? Help me even. Toch niet over de geluidkwestie?

 7. Laurens Holst

  Moet het met Anoniem(2) eens zijn, ik zie ook graag een link naar de originele bestanden :). De Flash-interface is wel lekker snel en makkelijk enzo, maar soms wil je iets ook gewoon even downloaden of buiten de browser bekijken. Daar heb je ook betere mogelijkheden tot inzoomen e.d.

  P.s. ben ook wel een beetje blij dat de oude naam/URL optie terug is 🙂 (kan je niet die erin laten en alleen anoniem wegdoen?).

 8. Herbert

  @LH en anderen: we proberen beide te doen. Tenzij het materiaal is dat we om reden van rechten alleen bladerbaar willen tonen.
  Wat de P.S. betreft: die optie lijkt er niet te zijn in Blogger.

 9. Bert Rook

  Intussen is toch wel duidelijk dat de bouw van het Muziekcentrum echt stil ligt: er is geen enkele activiteit meer te bespeuren.

Reageer