Exit Copperfield Pub 2

In door HB2 Reacties


Gisteravond laat stond de eigenaar/uitbaatster nog tevreden in de deuropening leunend het Giro-publiek te bekijken dat zich spoedde naar trein en bus. Maar misschien heb ik de uitdrukking op haar gezicht verkeerd geïnterpreteerd en was het eerder weemoedig. Want nu dus dicht. De Copperfield Pub bevindt zich in een stukje traverse dat in aanloop naar de verbouwing van de OV-terminal zal worden gesloopt. De kroeg is aan de achterzijde verbonden met de catacomben van de sporthal en gebruikte deze al sinds de sluiting als opslag. Wanneer buurman Catharijnehof sluit is ons niet bekend. Misschien kan een lezer klaarheid verschaffen.

Reacties

  1. Remco

    De eetzaal achterin was helemaal niks. Vandaag was er grote opruiming. Rond koninginnedag kon je nog gebruikte stoelen en bierglazen voor een prikkie kopen.
    Ik loop er iedere werkdag langs bij Catharijnehof nog niks te zien van sluiting. Wel dat alles nu wordt dicht getimmerd waarna het wordt opgeleukt met reclame.

Reageer