Vrijheid

In door HB2 Reacties


Vandaag vieren we de vrijheid. Vrijheid om rotzooi te maken en de vrijheid om het niet op te ruimen. Terwijl het note bene je werkplek is. Ook nog eens visitekaartje van Utrecht voor de OV-reiziger. Het taxiplatform is by far het smerigste stukje Utrecht. Een rolletje KOMO-zakken heb je al voor een een tip van een taxiritje. Als de schoonmakers dan staken, laat je toch zelf je handjes wapperen!? En dan moet de Giro nog komen. We beginnen ons nu wel een beetje zorgen te maken.

Reacties

 1. Michiel

  Momenteel is onze stad op sommige locaties echt te smerig voor woorden.

  Op zich is het niet zo verrassend, de meeste mensen vinden het gewoon niet belangrijk genoeg en blijven troep neergooien. Ik snap alleen niet wat er zo moeilijk aan is. Ik gooi nooit iets op straat, en als de prullenbakken vol zijn, dan neem ik het vuilnis gewoon in mijn tas mee. Ik volg echt niet waarom de gemiddelde medemens zo asociaal en vervuilend is ūüėČ

 2. Utrecht zonder HC

  we leven in een tijd van:
  ik doe gewoon wat ik moet doen en de omgeving?
  jammer dan, daar heb ik toch niks mee te maken….

  Waar ik nu woon(Terschelling) wordt ook gewoon alles in de natuur gegooid, wat maakt het uit ik ben toch zo weer weg….denkt de toerist/jeugdige…

  Kortom, leuker kunnen we het blijkbaar niet meer maken wel asocialer

Reageer