Geen perronliften Rabobrug

In door HBReageer op dit artikel

Voor wie het heeft gemist: er is gevraagd of er vanaf de Rabobrug ook liften naar de perrons zullen komen. Daar ziet het niet naar uit. Lees erover in dit antwoord van de wethouder aan meneer Gorissen. In datzelfde stuk staat ook dat in mei een voorlopig ontwerp wordt verwacht. Dat is dus aanstaande, voor wie er, net zoals wij, nieuwsgierig naar is. Mooi. Overigens hopen we niet dat die liften er gaan komen. De Rabobrug is tot nu toe een esthetisch ding waar veel handjes voor op elkaar zijn gegaan. Met liften erin, erop en erdoor is het raffinement van het ontwerp wel een beetje stuk. Uiteraard is dit geen reden om liften af te wijzen. Kosten wel. Mensen met een beperking en kinderwagens kunnen via de hoofdroute de perrons bereiken.

Reageer