Exit Copperfield Pub

In Nieuws door HB1 Reactie

De gemeente en Hoog Catharijne staan vanmiddag bij de kortgedingrechter om The Copperfield Pub te dwingen per 31 maart te ontruimen. In verband met sloop van de traverse en de sporthal, wil de gemeente kunnen beschikken over de ruimten die momenteel door horeca worden bezet. De huur van de kroeg is vorig jaar oktober opgezegd. Het westelijke deel van Hoog Catharijne, waaronder de traverse, de entree, parkeergarage en reclamemast op het plein zijn als onderdeel van een grote deal tussen Corio en de gemeente vorig jaar van eigenaar gewisseld. Hoog Catharijne trekt zich hiermee volledig terug tot het gebied oostelijk van het station.
The Copperfield Pub ligt recht tegenover de roltrap, naast de ingang van de sporthal. Via de achterkant zijn deze met elkaar verbonden. Deze kroeg wordt uitgebaat door Jan Hagenouw, voorzitter van de winkeliersvereniging Hoog Catharijne. En we hebben wel eens gezien dat er een kat woonde. Het wat en waarom van het conflict kennen we niet, maar het is bepaald niet de eerste rechtszaak en het zal zeker niet de laatste zijn tussen huurders en gebouweigenaar in het zich vernieuwende HC. Jammer.
Misschien dat een bloglezer inside info heeft?

Reacties

Reageer