Kantoor op fietsenflat

In Nieuws door HB2 Reacties

Een verrassend en positief Stationsgebied-nieuwtje! Ondanks dat gemeente en Triodos Real Estate terughoudend zijn met commentaar, gaan we er van uit dat het MVO-bedrijfsverzamelgebouw boven de fietsenflat aan de nieuwe Stationsstraat er gaat komen. De partijen zijn in gesprek om de haalbaarheid te toetsen. Een woordvoerder van Triodos gaf aan mogelijk al over een maand met een officiële gezamenlijke aankondiging te kunnen komen. Bovendien zei hij dat Triodos Real Estate interesse heeft voor meer projecten binnen het Stationsgebied, maar dat de locatie Stationsstraat vooralsnog het enige concrete is.

Reacties

  1. Bas

    Wauw, ik hoop al jaren op een duurzamer, groener Utrecht. Ik denk dat de stad zich hier enorm positief mee kan onderscheiden. Alleen al omdat er in de omgeving van Utrecht diverse bedrijven zijn gevestigd die zich met duurzaamheid bezig houden. Mocht Triodos dit lezen: doen!

Reageer