Oei

In door HBReageer op dit artikel


Een half uur optreden van Utrechts nieuwste knuffelmuzikant Kyteman en arrivé Erik Vloeimans ter gelegenheid van de bouw van het Muziekpaleis kostte een lieve cent, zo heeft DNU bij de gemeente nagevraagd. Dat LU en SP zich er direct op zouden storten, zo kort voor GR2010, kon je op je vingers natellen. Maar het is ook buiten onze stad niet onopgemerkt gebleven. Check 3voor12, NU.nl, en HP De Tijd. Oh ja, het organiserende bureau Explorama is bovendien op het terrein nog dure spullen kwijtgeraakt, waarvoor aangifte is gedaan. En ja, ook BU vindt 100 duizend euri voor een bouwfeestje veel geld. We schrokken ervan. Ons motto: minder promotie, meer actie. Juist nu er zoveel onrust is over de plannen, moet je geen borstklopperige feestjes houden. Bouw die boel nu maar. Het is toch het eindresultaat dat de Utrechter moet overtuigen. Een afgebouwd stationsgebied, dat is het mooiste feestje dat je deze stad kunt bieden.

Reageer