Onttakeling bak is ingezet

In door HBReageer op dit artikel

De start van de sloop van de infame bak van de Catharijnebaan is begonnen, stilletjes, een beetje geniepig.
Bij de Daalsesingel, een bijzonder onaanzienlijk stukje weg dat zijn naam bepaald geen eer aandoet, is al een stuk betonnen muur verdwenen en is men druk met aanleg van nieuw tijdelijk asfalt. Nu is ook de ingaande baan zelf met metalen barriers gehalveerd. Dat is niet tijdelijk. Dat wordt niet meer teruggedraaid. Met andere woorden, de onttakeling is begonnen. Wegwerkers verrichtten deze achteloze daad, of het de eerste de beste ventweg in Almere-Buiten is. Ze weten niet welk van zijn voetstuk gevallen beroemd vooruitgangssymbool ze nu onder handen hebben. En niemand maakt er een woord aan vuil. Nou ja, wij dan. Toch een beetje weemoedig zijn we, ook al heeft de helft van het blogduo de bouw van het ding niet eens meegemaakt.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZJ3SY-GGELY&hl=nl_NL&fs=1&]En zo reden we er doorheen toen alles nog koe en ei was. Is voorbij. Definitief.

Reageer