Geen hond

In door HBReageer op dit artikel

Hoog Catharijne maakt geen aanstalten om verouderde plattegronden, al was het maar even tijdelijk, te actualiseren. Aan de randen van de winkelcomplex is al veel veranderd en verdwenen. Op kaartjes is de wereld nog pre 2007.

Wel is het niemandsland achter Peek & Cloppenburg recentelijk nieuw vormgegeven. De roltrap met die sfeervolle plantenbak is nu volledig afgetimmerd. Een smal gangetje biedt nog net aansluiting op de hoek van het plein.

In dat gangetje hangt Muziekcentrum zijn programma op, in een lange rij posters. Volkomen verspilde moeite. Er komt daar echt geen hond. Hang die posters op de blauwe schutting bij de taxi’s.

Beter nog, projecteer het programma met een laser op een van de gevels van de grote zaal. Dan heb je de aandacht van de tienduizenden die er dagelijks passeren.

Reageer