Glas half vol/leeg

In door HBReageer op dit artikel

Donderdag raadsvergadering over het definitief ontwerp van de Catharijneknoop. De messen worden geslepen.
Vandaag stuurt LU de jongste incarnatie van het Catharijneknoopontwerp naar de spreekwoordelijke prullenbak, excuus, tekenkamer terug. Geen verbeteringen ten opzichte van VO, ja zelfs achteruitgang.
De gemeente laat zich niet kisten en brengt een brief van Liesbeth van der Pol aka de Rijksbouwmeester in stelling waarin onder meer te vinden is: “… krachtig vernieuwend concept… in architectuur- en retailkringen is het ontwerp nu al spraakmakend… nieuw perspectief op centrum ontwikkelingen.”

Zo, anders nog iets? De raadsbrief van vandaag wellicht. Daarin staat met zoveel woorden dat de gemeente graag enkele stroken met glas in de Stadskamer wil aanbrengen en dat men het poortgebouw/middengebouw eigenlijk niet lager wil maken dan de huidige 38 meter.

Reageer