Weekend

In door HB2 Reacties


Toch wel een interessant weekje geworden. Het opbouwende werk in het Stationsgebied is, hoewel nog onzichtbaar, serieus begonnen, maar zowel Corio als de gemeente zijn procedureel bepaald nog niet van zorgen vrij. Als je doorklikt een paar foto’s van het afbreken van de boorinstallatie op het eind van de dag en een palenplan van het gebouw waarin je kunt zien waar het werk om begonnen was.De drie palen die deze week zijn aangebracht zijn zichtbaar in het fundament van de noordoostelijke toren in dit palenplan. De nog aanwezige kasteel- en grachtmuurdelen zijn grijs gearceerd.

[Bron: Cório / Van Rossum Raadgevende Ingenieurs]

Reacties

  1. Anonymous

    Lees net in de hah brief “CU op straat” dat de volgende palen pas op z’n vroegst in januari de grond in gaan, dus jullie juichen nog veel te vroeg.

  2. Herbert

    De eerste drie palen voor het woonwinkelcomplex zijn de grond in, met of zonder ons juichen. Of dit werk in tempo zal doorgaan durven we niet te voorspellen en daar gaan we ook zeker niet over juichen. Kwestie is dat er een voorlopige voorziening is geëist en dat een tweede dreigt. Afwachten dus.

Reageer