Fietsenstalling klaar

In door HB2 Reacties

[update 19-11] We herinneren ons nog vaag de eerste plannen voor een tweelaags fietsparkeergebouw op het Smakkelaarsveld. We zijn blij dat ze dat idee hebben laten varen. Het is wat stilletjes voorbijgegaan, de oplevering van de behoorlijk definitief uitziende tijdelijke fietsenstalling, eind oktober.
Het trotse bedrijf Klaver, die hem heeft aangelegd, maakt er wel een paar woorden aan vuil. Wat we achter het hek zien is de Double Parker, ook goed als ochtend workout als je hem boven zet. Als ze het slim aanpakken kunnen ze hier nog wel wat verdienen. De eerste 2500 verkocht, nog 20 duizend te gaan. En dan hebben we het nog niet eens over de vele duizenden tijdelijke stallingplaatsen. En misschien heeft de gemeente ook nog wel trek in zo’n mooi fietsdetectiesysteem.
Overigens is deze fietsenstalling exhibitionistisch uitgevoerd met bewakingscamera’s, zo viel ons vanmiddag op. Nu nog iedereen zo gek krijgen de fiets in Fort Knox neer te zetten.

Reacties

Reageer