Gevelbier

In door HB12 Reacties

Zondag daalde er opeens een wolk neer en zat Utrecht in de waterkoude mist
De glasplaten van het nieuwe Rabobank-gebouw zitten er bijna op. Reden voor gevelbier, of hoe werkt dat in de kantorenbouw? Anyway, de aandachtsmannetjes van Stairs to Nowhere waren vandaag in het nieuws omdat ze er een maand geleden hadden rondgelopen, onder het mom van “wij gaan heel nobel en gratis voor niks de beveiliging testen en kijk toch eens: het deugt niet”. Gelul jongens, het gaat je gewoon om de dubbelkick, eerst de nachtelijke klimpartij en daarna het geilen op de publiciteit. Wij zeggen: wees gewoon eerlijk en cut the crap. Wouter & Jos: het volgende StN-persberichtje als advertentie plaatsen en gewoon factureren.
Hier een paar volkomen legale foto’s van de toren van afgelopen weekend. Ook mooi. Zonder gelul.
Foto vanaf appartementen Moreelsepark

[update] Voor goede afdrukken zijn hi-res versies van de twee foto’s opvraagbaar via rob AT bouwpututrecht.nl.

Reacties

 1. Fallus

  Wat een schitterende foto’s!! Een fantastisch gebouw geworden, een aanwinst voor Utrecht!
  @ Herbert mogen de foto’s geplaatst worden op SSC met natuurlijk de verwijzing naar deze site?

 2. Bas

  Na mijn azijngezeik vorige week op de definitieve uitvoering van het UCP-project op deze blog (blijkbaat teveel voor Herbert, want verwijdering van post,ondanks eerdere opbouwende bijdragen en tips moijnerzijds zoals utrechtfotografie.nl :-)), moet ik toegeven dat dit een fantastisch gebouw is. Hopelijk zal ook blijken dat dit gebouw een duurzame meerwaarde heeft, want dat is toch wat ik Utrecht uiteindelijk gun.

  Offtopic: Van de week naar het Catherijneconcent geweest, voorstelling “Utrecht, culturele hoofdstad in de Middeleeuwen.” Voor iedere liefhebber van onze stad meer dan de moeite waard!

 3. Michiel

  Prachtige foto’s inderdaad, gemaakt vanaf een zeer goede locatie ook! Ik dacht er zelf al eens aan om in de toekomst een nachtportret van de Croeselaan met Rabotoren te maken. Helaas zijn de lampen niet altijd aan, of iig niet als ik er in het donker in de buurt ben ūüėČ

 4. Herbert

  Sorry, ik zat de naam van die band te verhaspelen in een plaatselijke kroeg. Get organised, Boland. Zie ik op de twitter van Stairstonowhere dat ze Robs wereldfoto aan de muur gaan hangen. Moet kunnen, in ruil voor 2 cd-tjes…

 5. Hans

  Schitterende foto’s, belachelijk goed moment ook inderdaad, met dat licht! probeerde zelf al eens foto’s te maken, maar is niet gelukt; statiefproblemen en niet gezegend met een vaste hand

  Over dat bandje, jullie stuk staat op hun site, is dat de bedoeling? gratis reclame over en weer?

Reageer