Overdracht bouwgrond woonwinkelgebouw is feit

In door HBReageer op dit artikel

Vandaag hebben gemeente en Corio officieel de overdracht van de bouwgrond in erfpacht voor het woonwinkelgebouw bekrachtigd. Het deel van de grond voor de appartementen wordt door ING Real Estate Development afgenomen. Verkoop van die woningen begint medio volgend jaar.
Bij de overeenkomst is ook de huurovereenkomst voor de fietsenstalling in de kelder van het woonwinkelgebouw getekend. Deze kelder bestaat uit een openbaar en een privaat deel en de archeologische resten van het kasteel zullen deels zichtbaar in de constructie worden opgenomen.
Eerder deze week maakte Corio bekend dat in week 47 (maandag 16 november) aannemer BAM het terrein op zal gaan om met het werk te beginnen. Op 1 december wordt het slaan van de eerste paal feestelijk gevierd.

Reageer