Theatrale vertraging

In door HBReageer op dit artikel

Al maanden geleden kondigde wethouder Stationsgebied aan dat er in september in bouwput Vredenburg een theatervoorstelling zou worden gehouden. Hé, dacht ik toen, moet er dan niet gebouwd worden? Eerste paal de grond in en zo? Eindelijk eens een einde aan de 300.000 euro per maand kostende vertraging? Nu zie ik dat de voorstelling inderdaad door gaat, tot en met 20 september kun je er kijken naar Lunatics voor 5 euro.
Het komt er op neer dat Corio en BAM en POS al heel geleden geleden hebben besloten voorlopig niet met bouwen te starten! Maar waarom houden ze dan vol dat ‘hun juristen zich beraden’ op de uitspraak van het hoger beroep tegen de bouwvergunning? Ze maken geen aanstalten in beweging te komen, een andere conclusie kan ik niet trekken. Kunnen die Lunatics niet wat betonijzer gaan vlechten of zo?

Reageer