Busbaan terug

In door HBReageer op dit artikel

Vannacht en morgennacht wordt de busbaan op het Smakkelaarsveld weer teruggebracht naar waar hij oorspronkelijk lag. Dat geldt ook voor het voet- en fietspad zodat men zich weer aan beide zijden kan verplaatsen.

Dwars door het park komt een extra route omdat het fietspad langs FGH Bank zal worden opengebroken in verband met bekabeling langs het Leidseveer. Maar dat zal niet zo sterk ingrijpen als wat we nu achterlaten.

Je wilt er liever niet aan denken hoe we ons zullen gaan verplaatsen als straks werkzaamheden aan zowel Muziekpaleis, bruggen, NS station en bibliotheek beginnen. Op het Smakkelaarsveld passeren dagelijks maar liefst 2600 bussen en 20 duizend fietsers. Worden er straks vleugeltjes uitgedeeld?

Reacties

  1. Pjot

    Jammer genoeg is het vandaag duidelijk niet gelukt..
    Misschien vannacht?
    Het wandel/fietspad recht door het veld heen schiet wel op..

  2. Herbert

    Als ik het werk zo zie vraag ik me ook af of het gaat lukken. Maar misschien gaan ze vannacht nog even flink aan de gang met de asfaltmachine.

Reageer