Bobo's

In door HBReageer op dit artikel


Nou, een heleboel [bobo’s], dat wel, maar geen details over die energie-catalogus, noch over ecologie in het stationsgebied. Gebouwd wordt er niet, dan maar een mini-symposium over duurzaamheid om wat leven in de brouwerij te houden, zal men hebben gedacht. Al dat shoulder rubbing en vitamine R zal wel ergens goed voor zijn. Ik ga er achteraan, er moet toch iets nieuws & concreets te melden zijn? Wordt vervolgd.

[Edit:] Voorlopig even een link naar een [verslag] in AD/UN. Het enige concrete project wat groen betreft is de bibliotheek. Als pr-exercitie is het al geslaagd. Maar ik wordt pas echt blij als het taakstellend is en harde vierkante meters betreft. Hier en daar een wisteria sinensis of clematis alpina wo’nt do.

Bijgaand plaatje is van ons exploderende tuintje achter de Eerste Daalsedijk. Jawel, ook met gazonnetje. (Zo’n steenwoestenij met bbq is aan ons niet besteed. Jammer dan, Intratuin en Gamma.) Ik begin erover om een bruggetje te kunnen maken naar een pionier van de verticale tuin: [Patrick Blanc]. Veel kijkplezier. Beste Harm, dit is zijn emailadres: projet@murvegetalpatrickblanc.com.

Particulieren worden in Utrecht overigens al [aangemoedigd] de straat een groen aangezicht te geven. Er is zelfs een tegemoetkoming uit het leefbaarheidsbudget mogelijk.

Reageer