Polygoon

In door HB3 Reacties

Toevallig kwam ik deze [Polygoon-journaaluitzending] tegen. Het toont de sloop van de oude Jaarbeursgebouwen met dynamiet, de omvangrijke opgravingen en de eerste voorstellingen in het Muziekcentrum. Nooit geweten dat er ooit een circus met leeuwen heeft opgetreden. Veel plezier!

Reacties

  1. Herbert

    Gerepareerd. Excuus voor het resizen van de browser. Is een beetje irritante site dat geschiedenis.vpro.nl, qua html bedoel ik.

  2. Rob

    Aan het oude Jaarbeursgebouw heb ik nog een jeugdtrauma overgehouden. Mijn vader werkte bij de politie op het Paardenveld en ieder jaar werd in de Jaarbeurs het Sinderklaasfeest van de Utrechtse Politie gevierd. Dit gebeurde altijd op 3 of 4 december. Ik ben op 4 december jarig en je kon er bijna de klok op gelijk zetten dat Sinterklaas vroeg wie er vandaag jarig was en daar ging ik weer, als een geslagen hond richting Sinterklaas. En wat die man allemaal van me wist te vertellen ūüėČ
    Verder kan ik me van het Vredenburg als klein jochie nog herinneren de lopende band bij Paul van Dillen (zoals deze er nu nog is) en de lichtkrant bij Hotel Smits. En er is op het Vredenburg volgens mij ook ooit een Holiday on Ice geweest.

Reageer