Van Haren stalling

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Ik zag ze net nog druk werken om het op tijd af te krijgen, maar vanaf vandaag is het stationsgebied weer een fietsenstalling rijker.
De suggestie voor de locatie is afkomstig van Wijk C-ers, die zich een kelder onder schoenenwinkel Van Haren herinnerden. Van het een kwam het ander en zo woekeren we met de immer schaarser wordende ruimte als opmaat voor een gigantisch ruimteprobleem dat ons over een jaar of twee hard zal gaan raken.

De nieuwe stalling is bereikbaar vanaf de Lange Koestraat, is duidelijk herkenbaar aan het uithangbord en biedt ruimte aan 150 fietsen, waaronder ook de buitenmaatjes met bakken voor en achter. De dagstalling is gratis en beheerd. Gratis wordt steeds meer de norm lijkt het. Men betaalt een luttele 50 cent als men het vehikel de nacht laat doorbrengen.

Openingstijden: ma-woe: 7.00 – 0.00 uur, do-zat: tot 04.00 uur, zo: 11.30 – 0.00 uur.

Reageer