Activiteiten

In door HBReageer op dit artikel

De nieuwe stalling op het Smakkelaarsveld is open. Marc Unger (projectleider OV-terminal) en Harm Janssen knipten zich vanochtend een weg naar binnen.
Fietsers weten de stalling inmiddels te vinden en hij is inderdaad gratis, ook al doet de beheerderscabine bij de ingang anders vermoeden. Over een maand of wat krijgt de stalling nog z’n cabine aan de andere zijde. Het is voor Utrecht een unieke voorziening: het klokje rond bewaakt en gratis. Het idee is dat de beheerders het hele gebied een beetje in de peiling houden.

Hieronder nog foto’s van de leidingenput en het aanbrengen van de door studenten creatief gephotoshopte schuttingbeelden. Ze zijn er al een flink eind mee gevorderd. Het is sjieker, maar ook veel ingetogener dan de oude beelden. De graffiti zit er nu achter. Heel fijn.Reageer