Stalling S'veld morgen open

In door HBReageer op dit artikel

Met een kleine ontbijt-ceremonie zal morgenochtend wethouder Stationsgebied, Harm Janssen, de eerste 1250 stallingplaatsen op het Smakkelaarsveld openen. Deze stalling is gratis en 24 uur bewaakt.

De rest van de stalling wordt over twee maanden gerealiseerd, als het werk aan de kabels en leidingen ter plaatse is voltooid. Als je net na 8 uur komt, kun je er als een van de eersten je rijwiel kwijt.

Of Janssen het nog niet druk genoeg heeft, met het onttakelde college en de extra portefeuilles, mag hij ook aanstaande donderdagavond de nieuwe illlustraties op de blauwe schutting onthullen.

Hij zal aankondigen dat er deze zomer spectaculaire activiteiten in de bouwput zullen gaan plaatsvinden. Zou hij doelen op de aannemer die er begint? Dat zou ik al tamelijk spectaculair vinden. Ik heb zo’n vermoeden dat hij iets anders bedoelt. Misschien klassieke concerten…

Reageer