Hoppen

In Nieuws door HB3 Reacties


Een mooi [nieuwtje] op Alles over Utrecht: elektrische bevoorrading van de binnenstad met de Cargohopper. En dat zonder extra subsidie. Minister Cramer komt er zelfs, in haar dienstauto met A-label, voor naar U.
Kom op college/stadsbestuur: hier rijdt de toekomst! Bestel die dingen! Maak er gezellig lange treintjes van. Ze zien er nog olijk uit ook nog. Verplicht ook de grote ketens in de binnenstad om het ook zo te doen, op straffe van het moeten bijhouden van een soort boeren-mineralenboekhouding, maar dan over uitstoot van viezigheid door transport van hun trucks.

Reacties

  1. Hans

    @Herbert“kom op gemeente, bestel?”sinds wanneer zou de gemeente dat bedrijfsvervoer moeten doen? Je kunt beter vragen of de gemeente/politiek alleen nog maar deze wagens in de binnenstad/voetgangersgebied/-grachten wil hebben. En dus daarvoor een verordening instelt. Met handhaving natuurlijk!

  2. Herbert

    ^^ Ik bedoel het retorisch, niet dat de gemeente dit vervoer op zich moet gaan nemen. Maar wel dit soort dingen verder aanjagen.

Reageer