Hoge nood

In door HB4 Reacties


Terwijl de stalling nog volop in aanbouw is verschijnen de fietsen al in de rekken, zo hoog is de nood. Het deel dat nu wordt gebouwd omvat zo’n 1250 plaatsen. Zodra de bouwput dicht is wordt het terrein ernaast erbij getrokken en wordt de capaciteit naar 2500 gebracht. Dit is haalbaar dankzij dubbele rekken. Dat zal niet eerder zijn dan mei. Tot die tijd blijft helaas ook die akelige omrijroute voor fietsers in bedrijf.

[edit 25/3:] Het blijkt dat de fietsen er tijdelijk waren neergezet. Dus nog niet officieus open. Dat is vermoedelijk volgende week.

Reacties

 1. Anonymous

  @ anoniem:Echt? Ik kon mijn fiets niet meer vinden. Stond aan t bouwhek bij Smakkelaarsveld. Hopelijk staat ie daar tussen. Zal me wel weer een slot kosten.

 2. Herbert

  Ik had het ook vernomen. Soort schuifspel. Daar hier een beetje weg, daar een beetje bij. Tijd om je fiets van een centrale vergrendeling te voorzien. Je drukt op je sleutel en ergens in de ijzerzee hoor je piep-pop. Ah, daar staat-ie vandaag.

 3. Anonymous

  De fietsen verschijnen in de rekken omdat de gemeente ze daar in heeft gezet. Ze stonden elders in de weg…

 4. Rob

  @anoniem Gisteravond tijdens de schouw ook gehoord. Ze stonden in de weg, omdat er geen ruimte was om de nieuwe stalling te plaatsen. Dat laatste is nu klaar en ze zijn weer teruggezet.

Reageer