Grootkapitaal

In door HB8 Reacties

Lees het verslag op [AD/UN] over de rechtszitting die vandaag heeft plaatsgevonden in het kader van ‘we motten dat gebouw niet en we zullen alle demagogie uit de kast halen om het tegen te werken’. Wel weer komisch is dat de terminator en het grootkapitaal opeens aan dezelfde zijde vechten. Bijenkorf en C&A benadeeld? Laat me niet lachen.

Ik snap het wel. Corio gaat daar een fris modewinkeltje in zetten. En nu moeten ze ook opeens wat aan hun mottige gevels gaan doen. Ik dacht dat de retail een harde business was? Nou dan.

Overigens is er al heel lang sprake dat de brug tussen C&A en La Vie zou gaan verdwijnen. Dat zou de uitstraling van beider winkelgevels aan de zijde van de St. Jacobsstraat wel een boost kunnen geven. Maar ik heb daar recentelijk geen berichten meer over gehoord.

Wel treurig dat dit maar liefst acht, ACHT maanden nadat de bezwaartermijn is gesloten voor de rechter komt. What a waste of time.

Reacties

 1. maarten

  Als dat hele nieuwe gebouw nu niet doorgaat, wat zouden we dan kunnen doen met de plek waar ooit het muziekcentrum stond? Daar zou je al bijna een prijsvraag voor uit kunnen schrijven.

 2. Apostle

  De stationsgebiedsoap in één zin samengevat: “What a waste of time.”. Dat doe je goed.

 3. Michiel

  …of natuurlijk een tijdmachine waarmee de Terminator terug in de tijd kan, om zo iedereen die met het plan Aanpak Stationsgebied te maken heeft preventief te elimineren.

 4. Herbert

  @michiel: Die tijdmachine hoeven wij niet te bouwen. Als de mensen dat in de toekomst doen, zijn bij ons nu de rapen gaar. Ze kunnen getrainde bezwaarschriftindieners naar ons terugflitsen. Wat ook precies is wat ik denk dat er nu gebeurt.

 5. 47 a.d.

  C&A Vastgoed en het Pensioenfonds Metaal die zich druk maken over luchtkwaliteit. Is dat het nieuwe maatschappelijk verantwoord ondernemen?

 6. Herbert

  Gevalletje boter op het hoofd. In La Vie zit nota bene een parkeergarage. Op hoogtijdagen is het daar filerijden voor de slagbomen. Als ze de luchtkwaliteit zo aan het hart gaat, zouden ze, maatschappelijk verantwoord, die P kunnen sluiten en er een fietsenflat van maken.

Reageer