Onderbouwing

In door HBReageer op dit artikel

Tot vandaag heeft Rapp+Rapp van de het Amsterdamse Gerechtshof de tijd gekregen om het (uitgestelde) hoger beroep te onderbouwen in de zaak van de architectenselectie. De gemeente had gevraagd om een spoedbehandeling om geen onnodige interferentie te krijgen met de nieuwe juryprocedure die in de startblokken staat. De gemeente heeft dan ook weer twee weken tijd om te reageren. Daarna volgt een zitting, daarna duurt het nog even voor de uitspraak volgt. We hebben het dan over mei.

Als ik me het goed herinner is er vandaag ook een [zitting] van een of ander gerechtshof in het kader van het wrakingsverzoek door de terminator van de bestuursrechter die het hoger beroep behandelt in het kader van het protest tegen de niet-ontvankelijkverklaring van bepaalde stichtingen door de gemeente bij de bezwaren die zijn ingediend op de bouwvergunning van De Vredenburg. Whatever.

Reageer