Inner Mongolia

In door HB1 Reactie

Terwijl Rapp+Rapp in beslag wordt genomen door juridische ruzies met potentiële opdrachtgevers, heeft VMX een architectuurcompetitie gewonnen in hartje China, op een plek die ze aanduiden met Inner-Mongolia.

Ga maar eens kijken op de [site] of deze [pagina]. Het project, een vijfsterren Hilton met 300 kamers en de hele luxueuze rimram die erbij hoort, ziet er spectaculair uit. Het maakt deel uit van een project [Ordos], waar onder andere ook een muziekgebouw voor zal worden gerealiseerd.
Hoe zouden die werken, de ‘Chinese aanbestedingsregels’? Ook zo transparant?

Reacties

  1. Erik

    Rapp + Rapp haalt zijn neus op voor vijf sterren 😉 Ik verbaas me er wel over, slechts vijf sterren voor zo’n ambitieus ontwerp. Net zoveel als ons eigen Karel V. In Dubai maken ze er meteen zeven sterren van.

Reageer