Schuilkelder, deel 2

In door HB8 Reacties

Volgende week mogen we met de camera de BB-schuilkelder in naast de Noordertunnel. Reken maar op een beeldverslag. Bloglezer Giordino heeft ondertussen een link met foto’s van [forten.info] doorgegeven.

Reacties

 1. Anonymous

  En toch zou ik er niet graag willen zitten. Het station is zo ongeveer het meest strategische object in Utrecht. Daar wil je vooral snel wegwezen, lijkt me…

 2. rgaros

  Een deel van de tunnel IS de schuilkelder die met een aantal zware rolwanden dichtgezet kan worden. Achter de schermen zul je vermoedelijk alleen een paar kleine ruimten met technische apparatuur en opslag aantreffen. Maar ik ben toch benieuwd naar de foto’s.Mvg,Rene Ros, auteur Forten Info

 3. Michiel

  Wauw, ben benieuwd naar jullie komende beeldverslag! Lijkt me erg leuk om dat te mogen zien šŸ™‚Ik loop best vaak door die tunnel, maar het is me nooit opgevallen dat er ook een schuilkelder was.

 4. Rob

  Ik mag volgende week de fotoserie maken, ik ben ook heel erg benieuwd. Verwacht er bakelieten telefoon met draaischijf, linoleum op de vloer en pastel groene wanden, dit alles uiteraard verlicht met TL bakken. Over de hoeveelheid verwerkte asbest moeten we maar even niet nadenken. Zo gauw ik ze heb, komen ze online.Rob

 5. Anonymous

  Ik kan je al een voorproefje geven van het interieur, maar ik kan hier geen foto’s achterlaten.Er staan in ieder geval een aantal grote filtertonnen in voor het filteren van de lucht.en een mooie combinatie van 4 fietsen om de luchtbehandeling aan de gang te houden als de dieselaggregraat het niet meer doet of niet gebruikt mocht worden.

 6. Rob

  @AnoniemJe maakt me wel nieuwsgierig, ik kijk er nu al naar uit. Terug naar de Koude Oorlog, waar we bij een atoomaanval met een wit laken om onder de tafel moesten gaan zitten.

 7. Giordino

  Ik ben zeer benieuwd naar jullie foto reportage !Lijkt me wel stuur om daar foto`s te moge maken.Houd zelf wel van het Urbex thema.

Reageer