Stadskantoor

In door HB1 ReactieOp de [site] van Kraaijvanger Urbis vind je een paar recente computer-impressies van het aanstaande Stadskantoor aan de Mineurslaan. Ik kende ze nog niet, vandaar dat ik de link doorgeef. Wat ik opvallend vind, is dat de ruimtelijke inpassing op het onderste beeld duidelijk zichtbaar is. Althans vanaf het westen, de meest sexy zijde. Je krijgt een redelijk goed beeld hoe het gebouw zal gaan aansluiten op stationsplein-west, Jaarbeursplein, OV-terminal en de overdekte stadsboulevard naast de terminal. Ook de grijze kantoorkolos met gebouwen Cranenborch en Leeuwensteyn is duidelijk zichtbaar, maar steekt er nietig bij af. Op de voorgrond grote trappartijen met daaronder een [fietsenstalling], ook ontwerp van Kraaijvanger Urbis.
Het voorlopige ontwerp van het NH-kwartier zal binnenkort in het college worden gepresenteerd. Helaas geeft POS momenteel geen tekeningen af. Je moet het maar doen met deze beeldsnippers en deze [post].

(bron beelden: Kraaijvanger Urbis)

Reacties

  1. Bas Timmers

    hopelijk gaan ze het kantoorgebouw, volgens mij van AOB, beetje opfleuren, anders wordt het nog een trieste bedoening aan de Jaarbeurskant.

Reageer