Kans

In door HBReageer op dit artikel

Morgen is het zover. Dan beslist een rechter in welk gebouw we straks onze Nicci Frenchs zullen gaan lenen. Rare situatie, maar goed, daar is al zoveel over gezegd, ik houd daarover nu mijn mond. De blogbezoeker geeft de eiser, Rapp+Rapp nog wel een aardige kans, zo blijkt uit de enquête. Inzicht of wishfull thinking?

Reacties

 1. Apostle

  Alsof er ooit een nieuw gebouw gaat komen… ik geef het inmiddels helemaal op. Het wordt nooit meer iets met het stationsgebied. Dit gevecht tegen Van Oosten valt niet te winnen met het gebrek aan inzet wat er nu vanuit de gemeente is.

 2. Herbert

  Ja, het is verdrietig. En op het randje van misdadig. Maar ik denk (en hoop vurig) dat de gemeente de komende tijd intern wat zaken op orde brengt om dit te doorbreken. Bij een aantal projecten zijn teveel diensten betrokken en verliest men scherpte en focus. POS moet zichzelf meer opblazen en strakker regisseren, betere output eisen van de lijndiensten.

 3. Anonymous

  En dan dat vorstverlet, allemaal de schuld van Van Oosten… ik ga emigreren naar witrusland, daar krijgen ze het tenminste wel voor elkaar om mooie stations te bouwen en heeft de overheid haar zaakjes op orde

 4. Herbert

  De indruk wordt keer op keer gewekt dat het stadsbestuur in Utrecht zoveel slechter zou zijn dan elders. Ik geloof daar geen barst van.

 5. Anonymous

  Met andee woorden het is overal klote (Noordzuidlijn, Haagse Tramtunnel, grondspecultaie in A’foort)?

 6. Hans

  @ Apostle..ik dacht dat Kees van Oosten niets te maken had met de stommiteiten bij de aanbestedingsprocedure en architectenkeuze van de bibliotheek+.Of vind jij dat de mogelijk benadeelde partij RappRapp op een hoop geveegd moeten worden met KvO?

 7. Herbert

  ^^ Je vergeet Arnhem centraal… Maar ja, het is vaak wel klote. Bouwen van een halletje op een zichtlocatie is een stuk makkelijker. Je jaagt de koeien weg en begint gewoon.

 8. Peter

  If you pay peanuts you get monkeys.Kwaliteit van bestuurders is m.i. veelal onder de maat. Zeperds genoeg, maar hoe doen we er wat aan??

 9. maarten

  Ondertussen zag ik vanmorgen wel een heistelling staan op het Smakkelaarsveld. ’t Is vast niet voor de bieb, maar waar is het dan wel voor? Wellicht kan je hier een kort postje aan wijden.

 10. Herbert

  ^^ Ik zal eens informeren, ben ook wel benieuwd wat de plannen zijn voor de komende weken.

 11. Dromer

  De kwaliteit van het stadsbestuur is volgens mij niet beter of slechter dan elders. Volgens mij is één van de grootste problemen dat er een visie gevraagd wordt in de vorm van een Europese aanbesteding. Dat gaat niet samen naar mijn gevoel. Een visie vraagt om ruimte en creativiteit en een aanbesteding probeert alles (op voorhand) dicht te timmeren. Neemt niet weg dat ik hoop dat Rapp+Rapp wint maar denk dat de rechter de aanbesteding nietig verklaart.

Reageer