Zwerven

In door HBReageer op dit artikel

Rob en ik hebben allebei zo onze ‘zwerfmomenten’ gehad in de grote zaal en de rest van de sloop van Vredenburg, dus we kennen het gevoel wel een beetje. Maar dat het zo’n magneet is dat zelfs een [bandje] inbreekt met een cameraploeg en er een volledig concert registreert, dan is er wel wat meer aan de hand. De gemeente kan nu wel gepikeerd lopen doen, feit is dat het gebouw niet echt afgesloten en beveiligd is. Dit grapje hoef je in Hoog Catharijne niet te proberen, dan heb je binnen tien minuten een paar uniformen naast je.
De gemeente doet er beter aan te overwegen of er in de komende vier jaar niet nog iets nuttigs gedaan kan worden met deze ruimte. En dan bedoel ik niet recepties voor ambtenaren en aannemers, maar leuke dingen voor ons, gewone Utrechters. Dus Harm Janssen, niet boos worden, maar verder denken.

Reageer