Westplein-blues

In door HB2 Reacties


Voor wie het nog steeds niet weet: het Westplein ligt wederom open en er is, zelfs op dit uur van de dag (ochtend), al bijna geen doorkomen aan. Stad in noch stad uit. Dat blijft zo tot zondagavond. Dus: laat de auto staan. Zegt het voort.
[edit vr 17.00h, de foto toont de situatie in de tunnelbak ter hoogte van Vredenburg]

Reacties

  1. Anonymous

    Als je nu al de auto moet laten staan, wacht maar tot ze met de bouw van de tunnel onder het Westplein/Lombokplein beginnen!Is eigenlijk al bekend of die tunnel wordt doorgetrokken tot en me de Daalsetunnel?

  2. Lars

    Ik heb indertijd nog in de inspraakrondes geopperd om de ondertunneling meteen te doen, zodat je daarboven je handen vrij hebt om te bouwen, maar dat kon niet vanwege investeringen-blah.Toch jammer, want inderdaad wordt die aanleg (3 jaar?) een ramp.

Reageer