Spoeddebat

In door HB7 Reacties

[edit 20:20h] Inderdaad volgende week donderdag in de raadsvergadering een ‘spoeddebat’ met de wethouders Janssen en Giesberts over de aanbestedingsprocedure voor het architectenbureau van de nieuw te bouwen bibliotheek.

Vanavond staat alles in het teken van het nemen van een definitief besluit over sluiting van veemarktcomplex. Die autohandel kan gewoon op parkeerplaatsen langs de A1. Al dat spul gaat toch linea recta oostwaarts. Met afgedankte dieren rondslepen voor een paar tientjes meer is sowieso niet meer van deze tijd. En je rommel koop en verkoop je maar lekker op zo’n zwarte markt of via internet. Ik zeg: afbouwen en slopen.

Beste mensen, wanneer kunnen we nu verder met de plannen in het centrum van de stad? Dat duurt maar en duurt maar.

Je kunt de vergaderingen van de commissies en de raad gewoon thuis volgen via [internet] of via StadsTV van RTV Utrecht, kanaal 45 (663.25), op de radio op 103.4.

Reacties

 1. Jan David

  Wat ik begrepen heb, is dat vanavond alleen formeel wordt besloten om het debat te verschuiven naar 11 september. Of heb jij andere informatie? Herbert?Het vooruit schuiven heeft te maken met een debat over de Veemarkt, waarvan de verwachting is dat er veel tijd in gaat zitten.

 2. hb

  Hoorde van een journalist die vanavond het “biebdebat” wilde gaan volgen. Tenzij hij ook abuis is. Ik probeer nog even iemand anders te bereiken…

 3. Jan David

  Ik heb begrepen dat Rapp zelf ook komt vanavond. Dus als er niets uit de raad komt, kan de journalist altijd nog een praatje met Rapp maken…

 4. hb

  Die zullen niet bestaan want er is nog geen projectontwikkelaar/partner bij betrokken. Het besluit tot sloop + herontwikkeling is nog maar net genomen…

Reageer