Experiment

In Reportage door HB3 Reacties

Even een tussendoortje. Rob en ik hebben wat sloopfoto’s geselecteerd en in een zogenaamde Photosynth gezet. Dit is een techniek van Microsoft om een aantal foto’s te combineren in een quasi-panorama met de mogelijkheid om extreem in te zoomen.

Als je het wilt zien, klik [hier]. Bedenk dat je wel eerst een plugin moet installeren. En het kan een beetje bandbreedte kosten. Laat maar weten wat je er van vindt.

Reacties

  1. Matthijs

    Jammer dat Photosynth niet ondersteund wordt op een Mac. Dit zou toch ook moeten kunnen met Photoshop (Functie Photomerge) een creatieve Flash plugin? Dan kan echt iedereen er van genieten.

  2. hb

    Ja, helaas alleen voor XP en Vista. Overigens staan er op bouwputpano.blogspot.com ook panorama’s die met flash te bekijken zijn. Maar een Photosynth is heel simpel te maken. Dat is voor ons wel een belangrijk argument. Omdat we de actualiteit goed en snel in beeld willen brengen.

  3. Rob

    Als een T-Rex (Tyrannosaurus Rex) vreet de helse machine van Beelen zich een weg door het beton.Het is verbijsterend te zien in wat voor een tempo dit gebeurt vergeleken met de bouw. Wat mij ook zo verbaast is dat het op dit moment al niet meer mogelijk is om op je netvlies te krijgen hoe of het eruit heeft gezien. Maar gelukkig hebben we nog een paar 😉 foto’s van hoe het was.

Reageer