Reacties

 1. Michel

  Bijschrift voor de tweede foto: Na de succesvolle sloop van de kleine zaal van Vredenburg valt het oog op een mooi vervolgproject…

 2. Marko

  Ik vraag me wel eens af hoe ze de Neudeflat zouden kunnen slopen. Het staat zo dicht bij allemaal historische gebouwen…Wat huist nu eigenlijk nog in de Neudeflat? Wonen er mensen? Het lijtk wel alsof de bovenste verdiepingen leeg zijn. (ok, als iemand daar een hippe club wil beginnen met restaurant bovenop, mag het ding van mij een face-lift krijgen 🙂

 3. Rop

  Volgens mij huist in de Neudeflat enkel wat gemeentelijke afdelingen, waaronder Communicatie.Er zitten geen appartementen in. En qua slopen kun je goed bij de Fa. Venus terecht, links en rechts wat gaten boren, springstoffen erin, allemaal even aan de kant, druk op de knop met een gigantische stofwolk tot gevolg. Overigens jammer dat Nijntje van het dak is gehaald.

 4. Pwna|d

  Neee, niet slopen, die toren heeft inderdaad potentie, ik zie het idee van Marko al helemaal voor me: luxe restaurants met overzicht over de historische stad. De buitenkant verfraaien kan niet moeilijk zijn.

Reageer