Vergruizen

In Reportage door HB1 Reactie








De onttakeling gaat voort. Deze beelden van Rob van der Lingen zijn van het interieur van het muziekcentrum van twee weken geleden. Inmiddels is Beelen zover dat ze de betonnen schil gaan aanpakken. Daarvoor wordt groter materieel aangevoerd. Eerst wordt het noordelijke deel verwijderd, inclusief kelders. Dat moet als eerste bouwrijp gemaakt worden voor de bouw van het woonwinkelcomplex. Daarna werkt men door tot ook de foeilelijke Mediamarkttraverse eraan zal geloven. Maar dat zal nog wel een paar maanden duren. De sloop zal niet zo snel gaan omdat veel in beton is opgetrokken. Dit moet zo stil en zo stofvrij mogelijk worden vergruisd en afgevoerd.
Op de derde foto is mooi te zien hoe de grote zaal tot aan de kelder is losgeknipt van de rest van het gebouw.

Reacties

  1. Maarten

    Leuk dat je dat bankje heb gefotografeerd. Het was iets waar de architect zelf trots op was, merkte ik toen ik een keer met hem sprak. Omdat hij met weinig middelen van een zinloze ruimte (leuning in foyer) toch een menselijk draai kon geven (je kan nu op de leuning zitten).

Laat een reactie achter op Maarten Reactie annuleren