Krukje

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Wil je jouw herinneringen aan het oude Muziekcentrum voeden met iets tastbaars? Dat kan door te bieden op onder andere heel veel meubilair en servies. Bezoek [Daan Veiling] en neus rond in de 245 kavels. Jammer dat sommige kavels zoveel items omvatten. Pas op, de veiling loopt over ruim drie dagen af. En zoals het gaat met gewilde zaken op Ebay: de meeste activiteit is in de laatste minuten voor afsluiting. Dus als je echt je zinnen op iets hebt gezet, houd het dan tot het eind in de gaten. Tel er vervolgens 19% btw en 16% veilingprovisie bij, samen 35%.
Van de krukjes Hertzberger zijn er gelukkig vele kleine kavels gemaakt. Helaas heb ik die niet kunnen ontdekken voor de Thonet-stoelen. Die twee doen toch qua nostalgie niet voor elkaar onder? En bovendien, laten we wel wezen, zit zo’n krukje nou zo lekker?

Reageer