Kaboutertjes

In door HB2 Reacties

Vannacht hebben kaboutertjes enorme hoeveelheden semi-permanente wegafscheidingen lopen plaatsen in het stationsgebied. Ik heb om drie uur een half uur wakker gelegen mezelf afvragend welke idioten toestemming krijgen op zo’n onzalig uur zoveel herrie te maken. Turkije verliest, lekker stil denk je dan, en dan dit weer. Dat vraagt om een fotorondje.

Dat rondje werd deze keer extra leuk. Stel je hebt een kort lontje en je komt op de weg een soortgenoot tegen en besluit dat het weer eens tijd wordt voor wat openlijke agressie, wees dan niet zo stom als meneer Kansarm en meneer Snelrijk door dat te doen op de stoep van het politiebureau. Beelden, een beetje off-topic weliswaar, maar vers van uw reporter ter plaatse, hieronder.


Oh ja, hier was het me om begonnen. De afscheiding in de oostelijke tunnelbak…

… en in de Daalsetunnel (onder). Ik heb dit overigens nergens in berichtgeving kunnen terugvinden, terwijl de meeste bouwzaken toch wel worden aangekondigd.

[edit:] Erik Suik van POS verduidelijkte dat dit inderdaad te maken heeft met het bouwverkeer en de toenemende drukte maar dat de aparte strook is bedoeld om de bereikbaarheid van het centrum voor hulpdiensten te kunnen waarborgen.

Reacties

  1. Pwna|d

    Haha, de laatste ontwikkelingen in het stationsgebied: nog meer frustratie bij automobilisten. Best on-topic hoor, die foto’s.

  2. Lars

    Is eigenlijk al bekend wanneer de koevoet in de inmiddels losgezongen Media Markt-overloop gaat?

Reageer