Koekje

In door HB3 Reacties

Dat het niet meer om inhoud ging was me allang duidelijk. De partijen hebben nu beide hun zelfbeheersing verloren. Lees en [verwonder] je. Typisch geval van koekje van eigen deeg. Een groot dorp eigenlijk, dat Utrecht. Een Gronings dorp dan wel te verstaan.

Reacties

  1. hb

    Daar komt hij toch vandaan, Groningen? Dat dorpse is wat hij vindt dat U moet blijven.

  2. ill-b

    Inderdaad, hij komt uit een Gronings dorp en probeert hier met zijn provinciale houding net wat teveel een stempel te drukken op de Utrechtse politiek.Ik ben het niet met al zijn punten oneens en de Utrechtse politiek moet scherp gehouden worden, maar hij moet wel z’n grenzen kennen. Zijn procedures (vertragingen in de de bouw van projecten) kosten mij als Utrechter ook geld, en daar ben ik het helemaal niet mee eens. Hij mag zijn privé oorlog met de gemeente van zijn eigen geld bekostigen.

Reageer