Pimp ‘m op

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Eind vorige week rolde er bij duizenden gemeenteambtenaren een envelop in de bus met daarin een kabouterversie van hun toekomstige kantoor. Wel nog even zelf in elkaar zetten. De bouwplaat van het ontwerp van Dirk Jan Postel en Christian Müller van Kraaijvanger Urbis resulteert in een modelletje van zo negen centimeter hoog wat in werkelijkheid negentig meter zal zijn. Schaal 1:1000 dus. Dat treft, want het recente bouwplaatje van de OV-Terminal is ook 1:1000. Ah, hier is over nagedacht. Je kunt ze nu dus zelf integreren aan de keukentafel. Nu is het wachten op modelletjes van het Muziekpaleis, het opgepimpte HC, de nieuwe gebouwen aan het Vredenburg, de bieb en een stadsbuitengracht met sloepen en omzoomd door machtig groen.
A propos pimpen. Misschien denk je als je het gebouw van Postel en Müller in elkaar hebt gelijmd: ik zou dat toch ietsje anders doen. Hoger, kleuriger, slanker, groener, ecologischer, mediterraner, metropolischer, provincialer of gewoon schuiner. Pak schaar, lijm en stiften en pimp je model en stuur een fotootje naar dit weblog. We verloten prachtige prijzen 😉 Kom maar op!

Reageer