Van Vulpen

In door HB1 Reactie


Vulpen of Vulpén, ik weet niet hoe je het uitspreekt, maar het staat inmiddels veelvuldig op het Smakkelaarsveld te lezen. Het eerste wat die aannemers doen is overal vlaggen planten lijkt het wel, het liefst op het hoogste dak. Cowboys. Ik zal eens informeren wat een vlag maken kost, dan zet ik er ook ergens een neer in een hoop zand: BOUWPUT.BLOGSPOT.COM. Ik werk immers ook een beetje aan de bouwput, niet?

Zonder gekheid, als je nog een nostalgisch wandelingetje over het veld had willen maken: jammer dan, dat is voorgoed voorbij. Dit is nu domein geworden van machines, hopen zand, aggregaten, schaftketen, heel veel zwarte ‘piep’, graafbakken, dingen, rommel. De objecten van de Zeeuwse kunstenaar David Vandekop ogen nog verlorener dan voorheen. Overigens, dit is een eeuwenoud stukje Utrecht, lange tijd brandpunt van handel en watertransport. Waar zijn de archeologen? Kennelijk toch niet zo de moeite waard.

Reacties

  1. Rop

    En de BOUWPUT.BLOGSPOT.COM 3-kleur komt naast de Webcam te wapperen. Wat mij betreft de beste plek.

Reageer